Kisgyermekkorom óta életem része a zene és a sport. A kettő tökéletes harmóniáját a táncban, táncos foglalkozásokban találtam meg.

Nekem a zene, a mozgás és a színpadi jelenlét tanulása, elsajátítása segített abban, hogy magabiztosabb, bátrabb legyek. Többféle sportágban kipróbáltam magam, de a tánc volt az, amit soha nem mellőztem.

Nem tudtam és nem is tudom elképzelni nélküle a napjaimat.

Gimnazista koromban kezdtem el tömegsport keretein belül tánccsoportot vezetni, saját koreográfiákat készíteni. A városi Ki mit tud? versenyen a zsűri példának állított minket a többiek elé a csapatszellemünk, előadásmódunk, szenvedélyünk miatt. Azóta a hobbim a hivatásommá vált.
Fontos számomra az, hogy komplexen fejleszthessem vendégeimet, hogy folyamatosan képezzem magam, új dolgokat tanuljak és mélyítsem tudásomat ma is.

Mélyen hiszem, a mozgás mindenkié!

Célom, hogy minden életkorban, geronto-andragógusként pedig a szenior korosztályban is elérhetővé tegyem és megmutassam az életkori sajátosságoknak megfelelően a mozgás és zene lehetőségeit, örömeit.

A tartás-és mozgásfejlesztéssel egy olyan lehetőséget kínálok, ami hozzájárul az egész életen át tartó testi, lelki, szellemi egészség megőrzéséhez.

VÉGZETTSÉGEIM